Over Chipbuddy

Product & Dienst

Chipbuddy International is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van PVC hoesjes en mapjes. Wij ontwerpen en bedrukken PVC hoesjes en mapjes voor de zakelijke markt, welk vooral bedoeld zijn als promotool voor ondernemingen, organisaties en verenigingen. Gemaakte ontwerpen en producten kunnen worden gevonden via onze of in ons hoesjes portfolio pagina.

Naast het leveren van op maat gemaakte producten zijn wij producent of hoofd importeur van verschillende merken waaronder StrayDecor, IPraves en Chipbuddy. Onze merken worden aangeboden in onze online winkel, maar ook bij retailers en zelfstandige ondernemers. Verschillende verkoop punten kunt u vinden in onze Winkel zoeker.

Geschiedenis

Chipbuddy International VOF is opgericht in 2010 aan de International School of Business (HES) in Amsterdam onder de naam Chipbuddy S.C. (Student Company). Chipbuddy S.C. is opgericht met hulp en richtlijnen van Jong Ondernemen. Met een groot en gemotiveerd team is de basis gelegd voor een bloeiende onderneming. Nadat het project ten einde was gelopen is er besloten door te gaan onder een andere naam, namelijk: Chipbuddy International VOF.