Print & Art Partner
T:+31 (0)299 - 321 666
Chipbuddy Logo
  • Gratis verzending binnen Nederland en BelgiĆ«.
  • Snel geleverd.
  • Op maat gemaakt.

In-House Design

Bedrukte pvc hoesjes, paspoorthouders, A4 insteekhoezen en alle bedrukte producten krijgen het beste resultaat wanneer de werkbestanden goed zijn aangeleverd.

Aflopende Drukwerkbestanden

Elk drukwerk heeft een zogenoemde bleed of snijrand. Artwork welk buiten het drukgebied staat wordt op deze rand afgesneden. Zo is het mogelijk een geheel product te bedrukken waarbij het ontwerp tot buiten het product loopt en er dus geen witranden te zien zijn.

Tolerantie van Afwijking

Tolerantie van afwijking is enkele milimeters, dit is bij elk type drukwerk het geval. Het betekend dat drukwerk iets verschillende kan zijn per oppervlakte, over het algemeen is dit 3 tot 5 milimeter. Hiermee moet rekening gehouden worden tijden de opmaak van het design, zo niet kan het voorkomen dat belangrijke informatie buiten het drukgebied valt. In onze template is dit gebied aangegeven met een roze lijn.

Kleurgebruik & Drukwerk

Het gebruik van de juiste kleuren bij het juiste drukwerk is essentieel. Gelukkig hebben wij meerdere specialisten bij de hand, welk hun machines door en door kennen.

De nieuwste aanwinst is een HP indigo digitale drukpers op rol!

Zelf werkbestanden opmaken

Wij moedigen uiteraard iedereen zijn creatieve kant te tonen, wij helpen u hier graag mee.

Drukwerkbestanden kunnen gemakkelijk worden gedownload van onze website. Hierin kan het ontwerp worden opgemaakt en worden aangeleverd.

Let er wel op dat het bestand van hoge kwaliteit moet zijn indien het drukwerk goed wil overkomen. Het beste resultaat kan worden verkregen door te werken met factoren.

Adobe illustrator of InDesign hebben hierbij de voorkeur.

Bekijk deaanlever specificaties.