Print & Art Partner
T:+31 (0)299 - 321 666
Chipbuddy Logo
  • Gratis verzending binnen Nederland en BelgiĆ«.
  • Snel geleverd.
  • Op maat gemaakt.
nieuwsplaatje

OV-chipkaart op de Valleilaan

2011-09-18 09:14:43 doorChipbuddy

Dit najaar nog zal de OV-chipkaart op de Valleilaan te gebruiken zijn. Connexion is deze week begonnen met het aanleggen van de in- en uitcheckpaaltjes op de bestemde plekken.

Connexion, de vervoerder op de spoorlijn Amersfoort-Barneveld-Ede-Wageningen meldt dit. Deze week is men gestart met de kabelwerken voor de aanleg van bovengenoemde in- en uitcheckpaaltjes.

Hierbij werkt Connexion vanaf station Ede-Wageningen richting station Barneveld Noord. Donderdag 20 oktober moet het werk gedaan zijn. Volgens woordvoerder Herman de Gooijer van Connexion zal het systeem dit najaar op een nader te bepalen datum in gebruik genomen worden.

De nieuwe in- en uitcheckpaaltjes dragen de logo en hebben de uitstraling van de Vallleilijn. Bij aankomst op station Amersfooort of station Ede-Wageningen en vervolgens een overstap naar de Valleilijn, dan dient eerst uigecheckt te worden bij een NS-paal en daarna inchecken bij een Vallei-paal. Hetzelfde geldt omgekeerd bij overstap van Valleilijn naar NS. De Gooijer zegt dat in een grote campagne hierop nog gewezen zal worden.

Tot oktober 2012 zijn de papieren NS-treinkaartjes gewoon geldig op de Valleilijn. De Reizigers krijgen dus ruim de tijd om aan het nieuwe systeem te wennen.

  • Er zijn geen berichten.

Schrijf je in bij de Nieuwsbrief