Print & Art Partner
T:+31 (0)299 - 321 666
Chipbuddy Logo
  • Gratis verzending binnen Nederland en België.
  • Snel geleverd.
  • Op maat gemaakt.
nieuwsplaatje

Studenten verplicht in- en uitchecken bij NS!

2011-11-21 10:21:44 doorChipbuddy

Per 1 januari 2012 is in- en uitchecken voor studenten met een studentenreisproduct op hun OV-chipkaart verplicht bij NS. Dat wil zeggen dat studenten dan ook in hun vrije reisuren moeten in- en uitchecken. Zonder check in kan een student vanaf 1 januari bij NS geen gebruik meer maken van de Geld Terug Bij Vertraging (GTBV) regeling.

NS realiseert zich dat deze grote groep klanten (650.000) nieuw gedrag moet aanleren en wil hen graag helpen met deze verandering. Daarom start NS op dinsdag 22 november met een leuke mediacampagne, met o.a. advertenties in Metro en Spits, posters in de abri’s op de stations en op het internet. Deze is met de studentenbonden afgestemd.

In de campagne – genante momenten - wordt je erop gewezen dat het verstandig is om altijd in- en uit te checken, zoals je dit al gewend bent bij andere vervoerbedrijven. Zo krijg je altijd de juiste korting en heb je 1 uniforme handelswijze van reizen binnen het hele OV. Voor reizen met verschillende treinvervoerders adviseert NS nog met een papieren treinkaartje te reizen. Indien je grensoverschrijdend reist dan moet je niet in en uitchecken.

Deze informatie is aangeleverd door de NS.

  • Er zijn geen berichten.

Schrijf je in bij de Nieuwsbrief