Print & Art Partner
T:+31 (0)299 - 321 666
Chipbuddy Logo
  • Gratis verzending binnen Nederland en BelgiĆ«.
  • Snel geleverd.
  • Op maat gemaakt.
nieuwsplaatje

OV-chipkaart reizigers EBS Waterland reizen met korting

2012-01-02 12:43:12 doorChipbuddy

Landelijk zijn vanaf 1 januari 2012 de prijzen voor het openbaar vervoer verhoogd. Het landelijke instaptarief is verhoogd met 4 cent naar 83 cent, het kilometertarief varieert per vervoerder. In Amsterdam is er besloten om een extra heffing bovenop de landelijke verhoging te gooien.

Het aandringen van EBS OV Waterland op lagere tarieven heeft zijn vruchten af geworpen. De eerste 3 maanden van 2012 krijgen passagiers van EBS Waterland een korting op hun kilometertarief, betalen 1,6 cent minder per kilometer.
Naast de lagere kilometer tarieven voor EBS Waterland OV ook een actietarief waardoor passagiers tijdelijk nog minder betalen per kilometer.

EBS is een voorbeeld voor andere vervoersbedrijven. De passie van EBS om meer personen voor het openbaar vervoer te laten kiezen staat zeker bovenaan het lijstje van things to do. De nieuwe bussen die overigens over aanzienlijk veel beenruimte beschikken, zijn allemaal voorzien van WIFI. Zakenlieden verliezen hierdoor minder tijd, bedrijven kunnen hun zaakjes afhandelen onderweg naar huis in de bus.

  • Er zijn geen berichten.

Schrijf je in bij de Nieuwsbrief