Print & Art Partner
T:+31 (0)299 - 321 666
Chipbuddy Logo
  • Gratis verzending binnen Nederland en België.
  • Snel geleverd.
  • Op maat gemaakt.
nieuwsplaatje

Op stap met de OV-Chipkaart

22-02-2012 20:24:30 doorChipbuddy

HAARLEM - Servicepaspoort start vanaf 15 maart met een nieuwe praktijkcursus ‘Op stap met de OV-Chipkaart’. Deze cursus is voor iedereen die graag ervaring wil opdoen met het gebruik van de OV-chipkaart. In een halve dag wordt geleerd hoe de kaart wordt opgeladen en hoe er in- en uit gecheckt moet worden bij stations of in de bus.

Een groep van tien personen maakt een korte trip met het openbaar vervoer om de werking van de OV-chipkaart onder de knie te krijgen. Geheel verzorgd en onder begeleiding. Tijdens de cursus wordt kennisgemaakt met een aantal facetten van de OV-Chipkaart. Onder andere het opladen en in- en uitchecken bij de stations of bushaltes komen aan de orde. Er is keuze uit twee trajecten, te weten Driehuis - Haarlem en Heemstede - Haarlem, vice versa. Bij beide trajecten wordt gebruik gemaakt van zowel de trein als de bus. Onderweg wordt koffie met gebak aangeboden en is er tijd voor een praatje. Een unieke gelegenheid en een leerzame ervaring. De kosten voor deze cursus zijn € 30,- voor Servicepaspoortleden en € 35,- voor niet-leden.

Meer informatie over de cursus ‘Op stap met de OV-Chipkaart’ van het Servicepaspoort is te vinden opwww.servicepaspoort.nl

  • Er zijn geen berichten.

Schrijf je in bij de Nieuwsbrief