Print & Art Partner
T:+31 (0)299 - 321 666
Chipbuddy Logo
  • Gratis verzending binnen Nederland en BelgiĆ«.
  • Snel geleverd.
  • Op maat gemaakt.
nieuwsplaatje

WiFi in de trein heeft ook wat minpunten

13-03-2012 23:45:53 doorChipbuddy

Veel werknemers voelen er weinig voor om aan te sluiten in de file en kiezen voor de trein. Een van de voordelen van reizen over het spoor, is dat u alvast wat werk kunt verrichten. Het aantal NS-treinen waarin WiFi beschikbaar is neemt rap toe. Maar er zitten wel wat haken en ogen aan inloggen op het WiFi-netwerk van de NS tijdens uw treinreis.

Zodra u aan de buitenzijde van een NS-trein het WiFi-logo ziet staan, weet u dat u tijdens uw reis gebruik kunt maken van draadloos internet. Deze treinen rijden geen vast traject, maar zijn overal te vinden. Om in te loggen gaat u op uw mobiele apparaat naar Verbindingen en kiest u voor T-Mobile. Hier is geen wachtwoord of inlog voor nodig. Maar verwacht niet dat u vrij spel heeft op het WiFi-netwerk. De dienst is bedoeld voor chatten, e-mail doornemen en webpaginas bezoeken. Streaming video zoals YouTube en Vimeo zijn geblokkeerd om de verbinding stabiel te houden. Bestanden downloaden is wel toegestaan.

WiFi voorlopig nog gratis Reken niet op een razendsnelle internetverbinding, want dan komt u bedrogen uit. De 3G-verbinding op smartphones en tablets is sneller. Tot 1 januari 2013 blijft WiFi in NS-treinen gratis. Er is nog niet besloten of dat zo blijft na 31 december 2012.Uit: (Vaknieuws PC Rendement)

  • Er zijn geen berichten.

Schrijf je in bij de Nieuwsbrief