Print & Art Partner
T:+31 (0)299 - 321 666
Chipbuddy Logo
  • Gratis verzending binnen Nederland en BelgiĆ«.
  • Snel geleverd.
  • Op maat gemaakt.
nieuwsplaatje

Geld clip portemonnees van IPraves Presale

19-04-2012 17:55:06 doorChipbuddy

Vanaf vandaag kunnen er bij Chipbuddy IPraves Slim-size credit card houders worden besteld. Dit is een Presale en er zijn er maar een aantal beschikbaar.

IPraves Basic credit card houders zijn er in 5 verschillende kleuren en bieden ruimte aan 5 van uw pasjes. Uw pasjes kunt u aan de binnenzijde in een van de vier vakjes plaatsen, daarnaast is er nog een extra vakje aan de buitenzijde van de houder.

De creditcardhouders zijn niet veel groter als een iPhone waardoor deze gemakkelijk bij u gedragen kan worden. Bovendien weegt de gehele houder in totaal slechts 48 gram!

Naast ruimte voor pasjes hebben de IPraves credit card houders ook ruimte voor bankbiljetten. Onder de RVS geld clip kunt u gemakkelijk een aantal briefjes plaatsen. De geld clip kan ook uit de houder gehaald worden wanneer u deze niet wenst te gebruiken.

Binnenkort zalipraves.comonline gaan en zal het gehele assortiment ook bij Chipbuddy verkrijgbaar zijn. Waaronder de IPraves Classic line en de Hot line (speciaal voor dames). Ook zullen er verschillende soorten en kleuren geld clips verkrijgbaar zijn die u los kunt gebruiken of in plaats van de standaard RVS clip gebruiken in uw IPraves.

  • Er zijn geen berichten.

Schrijf je in bij de Nieuwsbrief