Print & Art Partner
T:+31 (0)299 - 321 666
Chipbuddy Logo
  • Gratis verzending binnen Nederland en BelgiĆ«.
  • Snel geleverd.
  • Op maat gemaakt.

Mapjes voor pasjes, ov chip hoesjes en portemonnees simpel betalen

U kunt bij Chipbuddy op verschillende manieren betalen

In onzeonline winkelkunt uveilig betalen met iDealen via een bankoverschrijving. Alle pagina op onze website zijn extra beveiligt met een SSL verbining (HTTPS), dit betekend dat al uw prive gegevens ook prive blijven. Daarnaast is de website van uw eigen bank ook beveiligd, ter extra controle.

Een betaling maken met iDeal is eenvoudig. Wanneer u de producten heeft toegevoegd aan uwwinkelmandjekunt u deze afrekenen door op de knop iDeal betaling te klikken. U wordt dan automatisch doorgeschakeld naar uw eigen bank, iDeal ondersteunt de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en de Van Lanschot Bankiers Bank.

Naast iDeal kunt u er ook voor kiezen om een handmatige bankbetaling te doen. U kunt van uw eigen bank het bedrag overmaken naaronze bank. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestellen worden verstuurd. Houd er wel rekening mee dat een handmatige bankbetaling enkele dagen in beslag kan nemen. Van een ING bank naar onze bank is zonder vertraging.

Heeft u meer vragen over hetveilig winkelenof heeft u hulp nodig bij het winkelen? Kijk op onzehelp paginaofneem contact op.

Al onze voorwaarden kunnen worden terug gevonden in onzealgemene voorwaarden.