Print & Art Partner
T:+31 (0)299 - 321 666
Chipbuddy Logo
  • Gratis verzending binnen Nederland en BelgiĆ«.
  • Snel geleverd.
  • Op maat gemaakt.

Gratis Verzending

Altijd GRATIS verzending van uw bestelling.

Na dat uw bestelling bij ons is binnen gekomen zullen wij ons best doen deze zo snel mogelijk af te leveren op uw gekozen adres. U kunt uw bestelling bij u thuis laten afleveren maar natuurlijk ook op een andere locatie als u iemand wilt verrassen met onze producten.

Alle bestellingen bij Chipbuddy International worden met het Nederlandse postbedrijf PostNL verzonden. Aan de bestelling zitten geen verzendkosten vast en deze is dus geheel GRATIS.

Bestellingen worden verzonden in een standaard Chipbuddy envelop met daarbij de factuur gevoegd. Op deze factuur staan onze bedrijfsgegeven, uw gegevens, de producten en het overgemaakte bedrag.

Uw bestelling bij Chipbuddy International wordt verstuurd nadat er een bevestiging van betaling is of wanneer de betaling bij ons is binnen gekomen. Mocht de verzending anders zijn als hierboven genoemd dan is dit altijd in overeenstemming met Chipbuddy International gedaan. Meer informatie over betalen bij Chipbuddy kunt u vinden op deBetalings Mogelijkheden pagina.

Voor meer informatie over de levertijden van Chipbuddy International kunt u kijken op deProduct levertijdpagina. Voor meer informatie over het retour sturen van producten kunt u kijken op deRetourneren pagina. Al onze voorwaarden kunt u ook terug vinden in onzealgemene voorwaarden.